Termékkínálat

Az oldal termékválasztéka folyamatosan frissül. Ha egy termékből ideiglenesen nincs készleten, azt a weboldalon egyértelműen jelezzük. Termékeink leírásainkat folyamatosan frissítjük, azonban így is előfordulhatnak hibák amiért elnézést kérünk. A technikai hibákért (pl. nem összeegyeztethető leírás és kép, hibás készletszám, egyértelműen hibás ár: 0 Ft, 10 Ft, 20 Ft ) nem vállalunk felelősséget, a hiba megtalálása után a lehető legrövidebb időn belül pedig javítjuk.
Az esetleges hibás termék nevekért és termékleírásokért nem vállalunk felelősséget, ha a Vásárló hibát talál a termékadatlapon, megkeresheti az ügyfélszolgálatot a kapcsolat pontban jelzett email címen. Itt be jelenetheti a hibát és érdeklődhet a termékről.

Kapcsolat

Az Üzemeltető elektronikus úton folyamatosan tarthatja a kapcsolatot a felhasználóval, kivétel, ha a felhasználó ezt visszautasítja. Az elektronikus reklámok a következőket tartalmazzák:

  • egyértelműen reklámként lesznek megjelölve,
  • a küldő nevénél lesz megfigyelhető,
  • különböző kampányok, promóciók és más marketing módszerek szintén egyértelműen azonosítva lesznek, ahogy a részvételi feltételek is
  • a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét is biztosítjuk, tiszteletben tartjuk a felhasználó kéréseit.

Jogi Nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A gyhart.hu tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.

Reklamáció

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért a fogyasztó tárgyalhat közvetlen e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat elsősorban e-mail-en keresztül fogadjuk. A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas.

Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot. A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség, ezért az Üzemeltető törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.

Kuponok és ajándékok

Hűséges vásárlók részére sűrűn szervezünk speciális promóciós kampányokat. Van olyan kampányunk, amelyben ingyenes ajándékot adunk a Vásárlóink számára egy bizonyos vásárlási összeg elérése után. Magát az ajándékokhoz szükséges összeget, illetve a lehetséges ajándékokat egyértelműen jelezzük a Vásárló felé. Abban az esetben, ha a látogató úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot, azzal belegyezik, hogy a rendelés visszaküldése esetén az ajándékot is vissza kell szolgáltatnia, kivétel ha még a visszatérített termék nélkül is meghaladja a végösszeg az ajándékhoz szükséges összeget. Például, ha a Vásárló 15000 Ft feletti vásárlás esetén kaphat ajándékot (a szállítási díjat leszámítva) és a végösszege 19000Ft: így kap ajándékot a vásárlása mellé. Ha a későbbiekben elégedetlen egy 5000 Ft értékű termékkel és vissza szeretné küldeni, akkor a nála maradó termékek összege 14000 Ft lesz, így nem jogosult többé az ajándék megtartására, így vissza kell szolgáltatnia. Kivétel, ha a Vásárló a terméket ki szeretné cserélni, ebben az esetben jogosult az ajándék megtartására. Esetleges sérülés esetén nem cseréljük ki az ajándékot, illetve nem térítjük meg az értékét a Vásárló felé. Azonos tartalmú képcsomagok esetén nem tudunk újat küldeni. Ha a vásárló elégedetlen az ajándékkal, nem áll módunkban kárpótolni.

Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről.
Az automatikusan generált termékleírásokban található esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.

A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezése

A jogi normákkal összhangban nem ismerjük el a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezésére vállalkozóként feljogosított vállalkozókat, mint felelőseket a fogyasztói jogvita megoldásáért, amelyet a fogyasztó A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséről szóló törvény rendelkezéseivel összhangban kezdeményezhet.
Az online vitarendezési fogyasztói jogviták rendezéséről szóló szabályozás A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezéséről szóló törvényen, a az Európai Parlament és Tanácsi 524/2013/EK sz. EU-rendelet a fogyasztói jogvitákkal kapcsolatos online vitarendezésről, a 2016/2004/EK Rendelet és a 2009/22/EK Irányelv módosításáról szóló rendelkezéseken alapszik.

Személyes adatok védelme

Általános rendelkezések

Az eladó vállalja, hogy megvédi a személyes adatok titkosságát és az online bolt felhasználók titkosságát. Az eladó az összegyűjtött személyes adatokat kizárólag az általa nyújtott szolgáltatások végzésére használja fel. Az eladó tiszteletben tartja a személyes adatok titkosságát és az online áruház felhasználóinak magánadatait, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja őket minden jogsértéstől és visszaéléstől. A felhasználók személyes adatai egyike azon területeknek, amelyekre az eladó kiemelt figyelmet és gondosságot szentel, mivel tudatában van a terület érzékeny jellegével.

A szolgáltató a személyes adatokat A személyes adatok védelméről szóló törvény rendeleteivel összhangban védi.

A személyes adatok felhasználása

Az általa kínált szolgáltatások nyújtása céljából az eladó összegyűjti, kezeli, feldolgozza és tárolja a következő felhasználói adatokat:
– név és vezetéknév
– szállítási címek
– cég vagy jogi személy neve (ha a felhasználó jogi személy)
– a jogi személy adószámát (ha a felhasználó jogi személy)
– az e-mail elérhetőséget (felhasználónév)
– a jelszót titkosított formában
– a kapcsolat telefonszámot
– egyéb adatokat, amelyeket a felhasználó önkéntesen az internetes áruházban lévő űrlapokban megad
– egyéb adatokat, amelyeket a felhasználó önként később hozzáad a profiljában

A felhasználók által megadott adatok helyességéért, teljességéért és időszerűségéért az eladó nem vállal felelősséget.
A szolgáltató az adatokat nem továbbítja harmadik személyek részére, kivéve azoknak a szerződéses vállalkozóknak, amelyekkel a szolgáltató a személyes adatok védelméről szerződést kötött, és amelyek azonos színvonalú személyes adatvédelmi szerződéses kötelezettséget vállalnak, mint a szolgáltató.
A szolgáltató kifejezett beleegyezéssel gyűjti a személyes adatokat az egyének hozzájárulásával. A hozzájárulásokat a tartalom tartalmával és az űrlap tartalmával együtt tárolja.
A birtokában lévő személyes adatok gyűjteményét a Magyarország területén tárolja és nem viszi ki más országokba.

Használat célja

A www.gyhart.hu-n keresztül online vásárlás céljából kapott személyes adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és szállításához szükségesek.

A személyes adatok tárolásának, feldolgozásának és továbbításának engedélyezése nyereményjátékokon való részvétel vagy e-mailes hírlevélre való feliratkozás engedélyezésével a felhasználó engedélyezi az eladó számára a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően továbbított személyes adatok feldolgozását és tárolását. A megadott hozzájárulással a felhasználó engedélyezi az eladó számára a gyűjtött személyes adatok feldolgozását mintavétel, felmérés és statisztikai adatfeldolgozás céljából, a szolgáltatások igénybevételének meghatározására, az ajánlatok és szegmentációk adaptálására, a piackutatásra, az ajánlatról, az újdonságokról és előnyöket nyújt az e-mailen, telefonszámon és egyéb reklámanyagon keresztül történő hírekről, tájékoztatja a felhasználókat a www.gyhart.hu szolgáltatásairól, valamint a kapcsolódó személyekről és a továbbított adatok egyéb formáiról, amelyben a weboldal felhasználója kifejezetten egyetért. Az összegyűjtött adatokat nem továbbítják harmadik félnek.

Eladó képes kezelni a megadott adatokat, törölni a beleegyezést a személyes adatoknak az adatbázisból történő eltávolítására irányuló kérelemmel, egyébként csak addig, ameddig szükséges az adatgyűjtés céljának eléréséhez, azaz 10 év a www.gyhart.hu 10 hónap a nyereményjátékban résztvevők számára, 10 év a nyereményjátékosok nyerteseiért és az előfizető számára a hírlevelek leiratkozásához, vagy addig, amíg az üzemeltető megszünteti a piacon való fellépést. A személyes adatkezelés idején az egyén kérésre megtekintheti és frissítheti az adatbázisban lévő adatokat.

Az adatvédelmi irányelvek végrehajtása

A személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően eladó A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzat által szabályozott személyes adatok védelmét szolgálja.
A személyi és egyéb felhasználói adatokhoz hozzáférő, rendszeresen vagy részmunkaidőben foglalkoztatott tájékoztatva van A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzat rendelkezéseivel, valamint a személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos kötelezettségeivel, és köteles betartani a személyes adatok titkosságának és az online áruház felhasználóinak magánadatainak a védelmére vonatkozó rendelkezéseket. A személyes és egyéb információk védelmére vonatkozó kötelezettség korlátlan időre érvényes, még akkor is, ha már a társasággal fennálló kapcsolat megszűnt.

A regisztrált felhasználók bármikor megszakíthatják az online áruház használatát, és visszavonhatják a regisztrációjukat. Ezt a nyilvántartás törlésének írásos nyilatkozattal történő értesítésével teszik. A regisztráció törléséről szóló nyilatkozat beterjesztése előtt a felhasználónak ki kell fizetnie az online áruházban végzett vásárlásokból eredő összes fennálló kötelezettséget. Az eladó a személyes adatok titkosságát és az online áruházak felhasználóinak titoktartását a jelen adatvédelmi irányelvek végrehajtása alapján védi a regisztráció törlése esetén is.

Életkor

A szolgáltató nem fogadhat el megrendelést olyan személytől, akiről tudja vagy gyanítja, hogy gyermek, a szülei vagy gondviselői kifejezett beleegyezése nélkül.

A szolgáltató nem fogadhat el semmilyen, gyermekekkel kapcsolatos személyes adatokat, a szülei vagy gondviselői kifejezett beleegyezése nélkül. Hasonlóképpen, a szolgáltató harmadik személyek felé nem adhat ki gyermekek által rendelkezésre bocsátott adatokat, kivéve a szülőket vagy gondviselőket. Az eladónak nem szabad szabadon hozzáférést biztosítania a gyermekek számára hátrányos termékhez vagy szolgáltatáshoz.

A tájékoztatáshoz és a törléshez való jog

Önnek joga van az Ön által rendelkezésére bocsátott személyes adataival kapcsolatos információk hozzáférhetőségéhez, valamint az adatok törléséhez. Ha kérdései vannak az adatok törlésével, feldolgozásával vagy felhasználásával kapcsolatban, kérjük, forduljon az info@gyhart.hu címhez, küldjön nekünk e-mailt.

Értesítések a rendelés állásáról:

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy SMS-ben értesítsük a megrendelés során megadott telefonszámon, amikor a megrendelését elküldtük, és ha az áruátvétel 3-5 napon belül nem történik meg. Ha az áru 5 napnál hosszabb ideig nem kerül átvételre, fenntartjuk a jogot arra, hogy az adott telefonszámot felhívjuk, emlékeztetőként az áru átvételére. A megrendelés állapotáról e-mailen keresztül is tájékoztatjuk a vásárlókat.

Értesítések:

Az értesítésekre való feliratkozása után az Ön engedélyével a nevét, a telefonszámát és e-mail címét promóciós célokra használják mindaddig, amíg nem jelentkezik le az értesítésekről. Az értesítések fogadására csak akkor van bejelentkezve, ha a megrendelés leadásakor egy külön mező kerül bejelölésre, amely lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen az értesítések fogadására.

Az értesítési címzett adatbázisából bármikor leiratkozhat, ha e-mail üzenetet küld, vagy a promóciós e-mailek alján található „Leiratkozás” linkre kattintva.

Minden olyan személy, akinek a szolgáltatója személyes adatokat gyűjt, tárol és dolgoz fel, az alábbi jogokkal rendelkezik:

A feledés joga – ha az egyén már nem kívánja, hogy a személyes adatai, amelyeket a szolgáltató feldolgozója tárol és őriz továbbá is feldolgozási folyamatba legyenek és azzal a feltétellel, hogy nem áll fenn bármiféle jogos ok a tárolásukra, akkor a feldolgozót bármikor kérheti, hogy törölje az adatait.

A tájékoztatás joga, hogy megtudja, mennyi ideig tárolják a személyes adatokat.

A korrekció, a törlés követelésének vagy a fellebbezés benyújtásának a joga.

Az átruházás joga – az egyén – ha úgy kívánja – kérheti a feldolgozótól, hogy strukturált, széles körben használt és géppel olvasható formában átadja neki a rá vonatkozó személyes adatokat, amelyeket közölt az adatkezelő felé.

A jogorvoslathoz és a szankciókhoz való jog – az egyénnek jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz, valamint a felügyeleti hatóság döntése ellen, vagy a felügyeleti hatóság megtagadása esetén a kártérítéshez és a felelősség megállapításához való joghoz.

A jog, hogy ne vessék alá olyan intézkedéseknek, amelyek csupán a profilalkotás, elemzés vagy előrejelzések automatizált feldolgozási eszközök használata eredményeként keletkeznek.

A beleegyezés visszavonásának joga – az egyénnek joga van visszavonni a beleegyezést a személyes adatok további feldolgozásához, különösen közvetlen marketing esetében.

A jogok gyakorlására vonatkozó eljárás

Tudomásul veszem, hogy a személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlására vonatkozó összes fenti követelményt írásban kell intézni az adatkezelő e-mail címére.
Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlása során a megbízható azonosítás szükségessége miatt további információkat kérhet tőlem, és csak akkor utasíthatja el az intézkedéseket, ha bizonyítja, hogy nem tud megbízhatóan beazonosítani.
Tudomásul veszem, hogy a fenti személyes adatokra vonatkozó jogaim gyakorlásával kapcsolatos kérésemre az adatkezelőnek indokolatlan késedelem nélkül és legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül válaszolnia kell.

Az eladó megőrzi és tárolja az egyén személyes adatait, amíg az egyedi adatok tárolására és feldolgozására vonatkozó engedély nem kerül visszavonásra. A felhasználó visszavonhatja a beleegyezését az e-mailek fogadásához (amelyet írásos kérésben küld el), vagy kéri, hogy a vállalat azonnal hatékonyan és tartósan törölje a személyes adatait, úgy, hogy teljes egészében törli a felhasználó felhasználói profilját a szolgáltatónál.

Egyéb

A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályoknak megfelelően eladó köteles védeni az online áruház felhasználóinak a személyes adatait. Az eladó semmilyen körülmények között felhasználó kifejezett beleegyezése nélkül nem közölheti a felhasználó személyes vagy más adatait egy harmadik személy felé, ill. nem teheti lehetővé a harmadik személynek, hogy betekintést nyerjen a felhasználó személyes vagy más adataiba, kivéve, ha az állam hatóságai ezt kérik, amennyiben ilyen kötelezettség a törvényben, vagy jóhiszeműen meg van határozva, hogy az ilyen intézkedés szükséges a bíróságok vagy más állami hatóságok előtt folytatott eljáráshoz, valamint eladó jogi érdekeinek védelméhez és megvalósításához.

Minden személyes és egyéb adat, amelyet a felhasználó az internetes áruházban történő regisztrációkor közöl, valamint a termékek vásárlásakor, beleértve a megrendelések tartalmát is, a személyes adatok védelmére vonatkozó előírásoknak megfelelően kerülnek védelemre. Eladó nem használja fel ezeket az adatokat olyan célra, amely bármilyen módon károsíthatja a felhasználót vagy más érintett személyt. Eladó a felhasználói adatokat nem fogja felhasználni promóciós e-mail vagy más nem kívánt promóciós anyag küldésére, kivéve azokat a promóciós értesítéseket, amelyeket a felhasználó megrendel, illetve amelyekre a felhasználó kifejezetten a beleegyezését adja. Eladó az adatokat anonim tömörített formában felhasználhatja statisztikai analízis céljára. Így a személyes és más felhasználói adatok titkossága semmilyen formában sem sérül meg.

Eladó a felhasználók személyes adatait a személyes adatok gyűjteményében vezeti, és csak annyi ideig, amíg az feltétlenül szükséges a személyes adatok összegyűjtésének és kezelésének célja elérése érdekében.

A szállítási szolgáltatások esetében eladó csak a megvásárolt termékek online áruházában történő kézbesítéséhez szükséges információkat (a címzettre vonatkozó információkat, a kézbesítési címet, a csomagszállítási értesítés számát és/vagy a kézbesítési problémák megoldását és az e-mail címet a csomag kézbesítése állapotának értesítése érdekében) biztosítja. Elektronikus úton az eladó felveszi a kapcsolatot a felhasználóval, ha az az online áruházban történő vásárláshoz szükséges, és a kapcsolattartó e-mail címén keresztül csak abban az esetben, ha regisztrációs folyamatban vagy ha az online vásárlás lebonyolításában probléma jelentkezik.

Kommunikáció

Eladó csak akkor veszi fel a kapcsolatot a felhasználóval a távközlő eszközök felhasználásával, ha ezt a felhasználó kifejezetten nem kifogásolja.
A hirdetési elektronikus és/vagy SMS üzenetek a következő összetevőket tartalmazzák:
– világosan és egyértelműen reklámüzenetként kerülnek megjelölésre,
– a feladó egyértelműen látható,
– a különféle akciók, promóciók és egyéb marketingtechnikák egyértelmű kijelölése, valamint azok részvételi feltételeinek egyértelmű meghatározása,
– az üzenetek fogadásának egyértelmű módja,
– a felhasználó kifejezett azon szándékát, hogy ne kapjon reklámüzeneteket, és azt a szolgáltató tiszteletben tartja.

Sütik és reklámozás

A sütik-k olyan kicsi szöveges fájlok, amelyeket a számítógépén tárolnak, amikor felkeresi webhelyünket, és nem árt a hardver vagy a szoftver sérülésének. A tárhely a felhasználó böngészőjének teljes ellenőrzése alatt áll – ez a cookie-tárolás korlátozására vagy letiltására szolgál.

A cookie-k nem károsak és mindig időben korlátozottak.

A sütik használatát az Európai Unióban (EU) a 2002/58/EK Az adatvédelmi és elektronikus hírközlési irányelv rendelkezései határozzák meg, a cookie-kra és hasonló technológiákra vonatkozó cikket a 136/2009/EK irányelv módosította.

A www.gyhart.hu webhely az oldal működtetése céljából olyan cookie-kat használ, amelyek nem tartalmaznak személyes adatokat, viszont kísérik a látogatói tevékenységet és érdeklődést a jobb felhasználói tapasztalatok nyújtásának érdekében. A weboldal használatával a látogatók hozzájárulnak a használatához.

Miért van szükség a sütikre?

Alapvető fontosságúak a felhasználóbarát online szolgáltatások biztosításában. Az online felhasználó és az oldal közötti interakció gyorsabb és könnyebb a cookie-kkal. Segítségükkel az oldal emlékszik az egyén preferenciáira és tapasztalataira, ezáltal időt takarítva meg, és hatékonyabbá és barátságosabbá teszi a böngészést.

Eladó minden felhasználó számára az online áruház minden egyes használatakor egy cookie-t rendel el a vásárlók azonosításhoz, a vásárlói kosár követéséhez és és biztosítja a nyomon követhetőséget, amely a kiszolgáló szerver memóriájában csak az online áruház látogatásának időtartama alatt tárolódik, és egy óra múlva a inaktivitás után törlődik. Eladó a felhasználó számítógépén egyes tartós cookie-kat is tárolhat, mint például a titkosított formátumú felhasználói azonosítószámot az online áruház következő látogatásának azonosításához, vagy a termékértékeléseket, amelyek segítségével a felhasználó tudja, melyik termékeket értékelte már, valamint közvetetten a Google Analytics külső cookie-jait is, amelyek elemzik a webhely látogatásait. Eladó ezeket az adatokat anonim tömörített formában felhasználhatja statisztikai elemzési célokra. Az online biztonság nyújtása érdekében eladó olyan IP-címeket gyűjthet össze, amelyekről a felhasználók hozzáférhetnek az online áruházhoz.

A cookie-k letiltása

Ön eldöntheti, hogy engedélyezi -e a cookie-k tárolását a készüléken. A böngészőben szabályozhatja és módosíthatja a cookie-beállításokat.

Ha módosítja vagy törli a böngésző cookie-fájlját, megváltoztatja vagy korszerűsíti a böngészőt vagy a készüléket, előfordulhat, hogy újra be kell tiltania a cookie-kat. A cookie-k kezelésének és törlésének eljárása a böngészőtől a böngészőig változik. Ha segítségre van szüksége, megtekintheti a böngésző súgóját a felhasználók számára.