Közgazdász és tanácsadó vagyok. Egyik legkedvesebb hobbim a festés, emellett a kreatív alkotás egyéb fajtáival is régóta foglalkozom, például bútortervezéssel, arculatépítéssel. 

Nagyszüleim festőművészek voltak. Festmények között nőttem fel, természetes volt, hogy egyszer én is festeni fogok. Van egy nagyszerű hivatásom, melyet szeretek, és örököltem a festészet iránti érdeklődést és a vágyat, hogy komolyabban foglalkozzam vele. Szerencsés vagyok, hogy ezt megtehetem. 

Az itt látható munkákhoz sok kurzus vezetett és a természet szeretete, amely festményeim elkészítésekor leginkább inspirál. Még mindig tanulok és újabb technikákat, területeket fedezek fel.

Biztos észrevetted, hogy vannak visszatérő témáim: növényeket, erdei állatokat és madarakat különösen szívesen festek. 

Az állatportrék közös jellemzője, hogy az arcra, tekintetre terelődik a hangsúly, a médium jellemzőit, például az akvarell légiességét pedig szeretem a test megfestésekor érzékeltetni. 

A GICLÉE nyomatként elérhető képek nagy részét különböző keretekben megtalálod a galéria oldalon, az aktuálisan elérhető készletet pedig a webshop oldalon. Ha bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot itt vagy Instagram oldalamon, és amint tudok, válaszolok neked!