Szállítási idő

Attól függően, hogy van-e raktáron az adott termékből, megrendeléstől számított öt, maximum nyolc munkanapon belül odaér hozzád a kért kép, választásod szerint aláírva, pecsételve, eredetigazolással.

Szállítási díjak

3000 Ft – 6500 Ft között: 1390 Ft,
6500 Ft felett : 790 Ft
Promócióval csökkentett vételár esetén nem biztosítunk kedvezményes szállítást.
Plusz költségek:
– Utánvételes rendelés esetén a szállítási díj: alapdíj + 290 Ft
– Online fizetés esetén: alapdíj

Amit kézhez kapsz: biztonságosan becsomagolt, magas minőségű nyomat és a nyomat eredetiségét igazoló eredetigazolás/certificate aláírva, dátummal, a nyomat adataival ellátva.

Fizetési módok: 

– utánvétellel való fizetés (alapdíj + 290 Ft); ez esetben, ha a Vásárló rossz postázási címet ad meg a vásárlás nem jöhet létre. Ezután a kézbesítő kiszállítja a csomagot és megtörténik a fizetés. Ha a Vásárló nem tartózkodik otthon a kiszállítás idejében a kézbesítő még egyszer megkísérli a kiszállítást. Ha a Vásárló ekkor sem tartózkodik otthon a csomag visszaküldésre kerül.

– bankkártyával való fizetés esetén a Vásárló a vásárlás során választhatja ki ezt az opciót.

-átutalás esetén a Vásárló bankja szabja meg az átutalás díját.
A szerződés automatikusan elmentésre kerül a szolgáltató szerverére. A rendelés megérkezéséről a Vásárló automatikusan kap egy értesítő e-mailt a megadott e-mail címére.

– csomagot kizárólag Magyarországon belül tudunk kiszállítani.
– a PayPal használata során a fizetés Euro-ban történik, így a végösszeg változhat.

Az árak nem tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyanúgy vonatkozik, mint a Vásárlóra. 18 év alatti személyek nem vásárolhatnak.

Minden ajánlat a promóción feltüntetett időpontig vagy a készlet erejéig érvényes.
A tartós termékhiányok kiküszöbölése érdekében bizonyos leakciózott termékekből egy vásárlás során csak 1 darabot lehet megvásárolni.
PayPal-os fizetés esetén nem áll módunkban csak az Euró/Forint árfolyam különbözetét visszafizetni.

Kuponok

Időnként a weboldalon felhasználhatók kuponok is. A kuponok különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek. Az időlimites kuponokat a megadott időn belül fel kell használni különben érvénytelenek lesznek, azok csak a vásárlás során használhatóak fel a megadott ablakban. A kuponok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként. A kuponoknál megadott összeghatár nem tartalmazza a szállítási költségeket.

Rendelések visszaküldése

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 28 napon belül, e-mailen keresztül tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik. A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 14 napon belül azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A csomag visszaküldésekor a Vásárlónak a visszaküldési lapot és a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit. A Vásárlónak a saját költségén kell visszaküldenie a csomagot. A visszaküldésnek 14 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. A Vásárló köteles egy e-mailt küldeni üzemeltető felé a visszaküldés szándékát jelezve, a visszaküldés menetéről ezután részletes e-mailt kap a Vásárló. A visszaküldésnek ezt követően 14 napon belül meg kell történnie, azon túlmenően a garancia megszűnik.
Ajándékokat nem áll módunkban kicserélni, sérülés esetén sem. Előre összeállított csomagok esetén csak a teljes csomag visszaküldésére és annak árának visszafizetésére van lehetőség, cserére vagy csak bizonyos termékek visszaküldésére nem.